مواد لازم:

کاکائو ۱ قاشق

شیر ۱ لیوان

پودر قند ۱ قاشق

تخم مرغ ۴ عدد

خامه‏ ۲۱۰ گرم

شکر ۱ پیمانه

ورقه ژلاتین ضخیم

Image result for ‫دسر فرانسوی‬‎

طرز تهیه:

زرده های تخم مرغ را با همزن می زنیم. سپس کم کم شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با پودر قند هم می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف جدا نشود. سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم. بعد شیر را به زرده تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم و هم می زنیم. بعد خامه را اضافه كرده و ورقه های ژلاتین را در نصف لیوان آب جوش حل میکنیم و بعدش به مواد فوق اضافه میکنیم. ته ظرف مورد نظر را با كره چرب می كنیم و مواد را داخل ظرف می ریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.

 

آشپزباشی ظرف ,۱ ,كنیم ,زنیم ,تخم ,شیر ,می كنیم ,را با ,تخم مرغ ,می زنیم ,را اضافهمنبع

طرز تهیه کیک وانیلی خانگی

طرز تهیه یک ترشی خوشمزه با گوجه فرنگی

اصول پخت “کیک یزدی” یا فنجانی خوشمزه و خانگی

دسر فرانسوی

طرز تهیه سمبوسه گوشت در فر

لاهماجون

آموزش انواع مدل دسرهای مجلسی فرانسوی ساده و خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

فروش بهترین انواع آیفون تصویری به فروشگاه موبایل آنلاین خوش آمدید مطالب تور و گردشگری دانلود اهنگ ایرانی و خارجی تاثیر پرچم در بازاریابی نی نی نعمیرات و ارتقاء فلزیاب در کرج و تهران 09372131009 سبزه زار تخفیفان mazhabi